понеділок, 21 липня 2008 08:36

"Шахтар" не переглядав матчі ФК "Львів" - Луческу

Прес-центр львівського стадіону "Україна" був заповнений повністю. Представники ЗМІ хотіли почути, які коментарі після матчу ФК Левів - Шахтар (2:0) дасть Мірча Луческу.

- Хочу привітати команду "Львів", яка здобула дуже хорошу, заслужену перемоги. Наші суперники билися і жертвували собою, мали трохи везіння, але це складова частина футболу. Отже я їх поздоровляю...

- Мене здивувала ситуація, що арбітр додав лише чотири хвилини, тобто фактично одну, при шести замінах. А мінімум треба було додати десять хвилин, які ми фіксували, коли суперники лежали на полі. Заслуга футболістів ФК "Львів" не обговорюється, те, що відбувалося на полі, для мене дивно. У таких випадках теж проситиму своїх гравців поступати так само некоректно. Це у жодному випадку не виправдовує "Шахтар", ми просто констатуємо факти, - прокоментував кінець гри Луческу.

- Чи переглядали ви матчі ФК "Львів" в першій лізі?

- Ні, тому складно порівняти гру львів"ян.

- Ваші гравці очевидно не звикли програвати. Ви бачили як вчинили гравці "Шахтаря", коли покидали поле?

- Згоден з вами. Гравці повинні були після закінчення матчу подякувати публіці, і тому будуть дуже серйозно покарані. Це говорить про відсутність професіоналізму і пошани до глядачів.

Sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" не переглядав матчі ФК "Львів" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі