середа, 29 жовтня 2008 10:29

"Реал" візьме участь в Кубку миру

Спортивний директор "Реала" Предраг Міятовіч підтвердив, що влітку 2009 клуб візьме участь в "Кубку миру", який пройде в Андалусії, - вперше на іспанській території, повідомляє "Терикон".

Це дуже хороші новини для добродійного фонду PeaceDreamFoundation, що організовує "Кубок миру", оскільки на турнірі тепер візьме участь один з провідних клубів світу з найширшими фінансовими можливостями.

На прес-конференції у вівторок Міятовіч не без пафосу висловився про участь "Реала" в даному змаганні: "Реал Мадрид" завжди готовий боротися за мир і проти бідності. Ми раді привернути увагу до проблеми, такої як ця". Пригадавши свою сербську молодість, він відзначив: "Моя країна вже пережила подібні проблеми в 90-х, коли молодь боролася за те, чого не розуміла".

"Кубок Світу" вперше був проведений в 2003 році в Південній Кореї і з тих пір стає все більш значущим турніром. Всі кошти, виручені від проведення турніру (телетрансляції, квитки, маркетинг) прямують на добродійні соціальні молодіжні проекти. Матчі наступного Кубка пройдуть в Малазі, Хересі, Уельві та Севільї. Участь в турнірі підтвердили "Тоттенхем", "Ліон, "Севілья" і "Реал", але очікується участь ще декількох сильних команд.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" візьме участь в Кубку миру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі