неділя, 06 грудня 2009 11:22

"Реал" в напруженому матчі переміг "Альмерію" (ВІДЕО)

"Реал" в напруженому матчі переміг "Альмерію" (ВІДЕО)
Мадридський "Реал" з рахунком 4:2 переграв на своєму полі "Альмерію" в 13-му турі чемпіонату Іспанії з футболу, але "Королівському клубу" довелося відіграватися по ходу зустрічі.

У першому таймі матчу був забитий лише один гол, який на свій рахунок записав Серхіо Рамос. Захисник "Реала" точно пробив головою. А ось після перерви "Альмерія" підігріла інтригу, забивши два голи, авторами яких стали Фернандо Соріано і Калу Уче.

Мадридці зрівняли рахунок на 72-й хвилині після гола Гонсало Ігуаїна, а на 82-й хвилині Кріштіану Роналду не зміг реалізувати пенальті. Португалець, який повернувся у стрій після травми, не зміг дограти матч до кінця, отримавши за 4 хвилини 2 жовті картки і залишив поле на 89-й хвилині. Правда, до того часу "Реал" вже вів 4:2 після того, як відзначилися Карім Бензема і сам Роналду.

В іншому матчі каталонська "Барселона" на виїзді впевнено переграла "Депортіво" з рахунком 1:3. У складі гостей відзначилися Мессі, який забив два голи, та Ібрагімович.

Становище лідерів чемпіонату Іспанії: "Барселона" - 33 очки (13 матчів), "Реал" - 31 (13), "Севілья" - 27 (13), "Валенсія" - 25 (12), "Депортіво" - 25 (12).

РИА Новости




Зараз ви читаєте новину «"Реал" в напруженому матчі переміг "Альмерію" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі