середа, 30 травня 2007 16:37

"Реал" оцінив трансфер Кака в 60 мільйонів євро

 

Мадридський "Реал" зробить чергову спробу придбати півзахисника італійського "Мілана" Кака, 26 років, повідомляє championat.ru з посиланням на іспаськую AS.

Такий наполегливий інтерес до Кака пояснюється дуже просто. Справа у тому, що президент "Королівського клубу" Рамон Кальдерон в період своєї виборчої кампанії обіцяв придбати півзахисника бразильської збірної і намагається зробити все, щоб стримати своє слово.

Цього разу пропозиція виглядає дуже серйозною і принадною. "Реал" пропонує за Кака 60 мільйона євро та півзахисника Емерсона, чия ціна включена в цю суму, тим більше останній є однією з основних трансферних цілей головного тренера "Мілана" Карло Анчелотті. Сам Кака, судячи з усього, не проти перебратися до Мадрида.

- Я не хочу, щоб із-за мене почалися війни, але я хотів би спробувати свої сили в "Реалі", – заявив бразильський півзахисник.

Віце-президент "Мілана" Адріано Галліані не раз говорив про те, що Кака проданий не буде.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" оцінив трансфер Кака в 60 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі