неділя, 28 лютого 2010 12:55

"Реал" та "Барселона" здобули перемоги в чемпіонаті Іспанії

"Реал" та "Барселона" здобули перемоги в чемпіонаті Іспанії

Мадридський "Реал" продовжив виграшну серію в чемпіонаті Іспанії з футболу до 6 матчів, причому останні чотири перемоги були здобуті "Королівським клубом" з розгромним рахунком.

У суботу підопічні Мануеля Пеллегріні переграли в гостях "Тенеріфе" - 5:1. Дубль оформив Гонсало Ігуаїн, по голу забили Кака, Кріштіану Роналду (з пенальті) і Рауль. У складі господарів поля відзначився Гарсіа Айос.

"Барселона" повернула собі лідируючі позиції в чемпіонаті, перемігши "Малагу" завдяки голу на 84-й хвилині Ліонеля Мессі.

Поєдинок 24-го туру завершився з рахунком 2:1 на користь господарів. На 68-й хвилині "Барселона" вийшла вперед зусиллями Педро Родрігеса, на 81-й хвилині Вальміро Вальдо зрівняв положення.

"Барселона" набрала 61 очко, відновивши дистанцію у два бали від мадридського "Реала". "Валенсія", яка йде третьою, має в своєму активі 46 очок.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «"Реал" та "Барселона" здобули перемоги в чемпіонаті Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі