понеділок, 11 січня 2010 08:52

"Реал" і "Барселона" обіграли своїх суперників (ВІДЕО)

"Реал" і "Барселона" обіграли своїх суперників (ВІДЕО)

Мадридський "Реал" в матчі 17-го туру іспанської прімери вдома обіграв "Мальорку" (2:0), яка показує непоганий футбол.

"Вершкові" забили досить швидкий гол: вже на 7-ій хвилині зустрічі Гонсало Ігуаїн, знаходячись по центру воріт, ударом з лівої ноги пробив у дальній верхній кут. А відразу ж після перерви Гранеро, замкнувши фланговий навіс Роналду, встановив остаточний рахунок в матчі.

Каталонська "Барселона" на виїзді розгромила "Тенеріфе" (5:0).

Не дивлячись на рахунок "Барселоні" в дебюті зустрічі довелося зазнати невеликих труднощів. Дуже добре грав "Тенеріфе" на початку матчу: пару-трійку моментів для того, щоб забити у форвардів господарів було, але то м"яч не йшов у ворота, то Вальдес надійно грав у рамці воріт.

"Барселона" намацала свою гру після півгодини. А на 36-ій хвилині матчу за "синьо-гранатових" відзначився Мессі, який, забігаючи наперед, після цього голу ще двічі розписався у воротах "Тенеріфе". Також по голу ще забили Пуйоль і захисник господарів Луну, який після блискучої гри Педро в штрафному майданчику суперника, відправив м"яч до власних воріт.

Становище команд у турнірній таблиці не змінилося: "Барселона" на першому місці (43 очки), "Реал" на другому (41 очко).

За матеріалами LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Реал" і "Барселона" обіграли своїх суперників (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі