пʼятниця, 19 вересня 2008 11:34

"Політична криза в Україні не перешкодить Євро-2012" - прем"єр-міністр Польші

"Політична криза в Україні не перешкодить Євро-2012" - прем"єр-міністр Польші
До Києва сьогодні приїде польський прем"єр-міністр Дональд Бляк. Головна тема візиту - підготовка обох країн до проведення фіналу чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Наступного тижня повинна з"явитися чергова оцінка УЄФА щодо просування в підготовці Польщі та України до Євро-2012. Напередодні візиту до Києва польський прем"єр Туск сказав, що рапорт УЄФА не буде дуже критичним, щоб дискваліфікувати Україну як співорганізатора європейської футбольної першості.

Також, на думку Туска, нинішня внутрішньополітична криза в Україні не перешкодить спільній організації чемпіонату Європи з футболу: "Тим паче, що робота в Польщі та Україні, а особливо в Польщі, триває. Мені неофіційно відомо, як нас оцінює УЄФА, але поки немає формальної заяви, тому я не буду про це говорити", - зазначив він. Польський прем"єр також обговорить в Києві роботу над загальним проектом у культурній сфері "Стадіон Культури - 2012". Проект повинен доповнювати україно-польську співпрацю над Євро-2012 повідомленнями для широкої громадськості про події в культурному житті обох країн.

Утро.ua

Зараз ви читаєте новину «"Політична криза в Україні не перешкодить Євро-2012" - прем"єр-міністр Польші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі