середа, 02 липня 2008 13:58

"Піттсбург" збільшить зарплатню Малкіна в дев"ять разів

Найближчим часом Євген Малкін підпише з "Піттсбургом" новий контракт. Договір буде укладено строком на п"ять років, протягом яких російський хокеїст отримає 43,5 мільйона доларів, в середньому 8,7 мільйона в рік, повідомляє Лента.Ру  з посиланням PASportsticker. Таким чином, зарплата Малкіна виросте майже в дев"ять разів.

Запропоновані "Піттсбургом" фінансові умови співпадають з тими, на яких укладено контракт з партнером Малкіна по атаці Сідні Кросбі.

Малкін домовився з керівництвом клубу про деталі нової угоди у вівторок, 1 липня.

Раніше повідомлялося, що хокеїст відхилив пропозицію декількох клубів Континентальної хокейної ліги, які були готові платити Малкіну 12,5 мільйона доларів в рік - рекордну суму для сучасного хокею.

У регулярному чемпіонаті НХЛ сезону-2007/08 21-річний росіянин забив 47 шайб і набрав 106 очок. Разом з "Піттсбургом" хокеїст дійшов до фіналу Кубка Стенлі. У Малкіна діяв контракт новачка, за яким він отримував 984 тисячі доларів на рік.

Зараз ви читаєте новину «"Піттсбург" збільшить зарплатню Малкіна в дев"ять разів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі