пʼятниця, 20 червня 2008 10:57

"Піттсбург" запропонував російську суперзірку "Лос-Анджелесу"

Генеральний менеджер "Лос-Анджелеса" Дейв Ломбарді заявив, що отримав дві дуже цікавих пропозиції щодо обміну права вибору під другим номером на завтрашньому драфті новачків. Як повідомляє "Спорт-Експрес" з посиланням на OttawaSun, один з варіантів - "Оттава", яка пропонує "Королям" за їх "драфт-пік"центрфорварда Джейсона Спеццу, а другий - "Піттсбург".

За даними видання, "Пінгвіни" готові віддати за другий вибір на драфті російського центрфорвардаЄвгена Малкіна. В результаті операції склад фіналістів Кубка Стенлі також повинен поповнити нападаючий Майк Каммалері.

Відзначимо, що генеральний менеджер "Оттави" Брайан Мюррей вже спростував можливість обміну Спецци, що минулого літа уклав семирічний контракт на 47 мільйонів доларів. А Малкін продовжує розраховувати на продовження відносин з "Піттсбургом", ведучи переговори про довгострокову угоду.

21-річний Малкін заробив 106 очок в регулярному чемпіонаті НХЛ і 22 - в плей-офф. За цими показниками він поступився тільки іншому російському вундеркіндові Олександру Овечкіну.

Зараз ви читаєте новину «"Піттсбург" запропонував російську суперзірку "Лос-Анджелесу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі