вівторок, 02 грудня 2008 12:00

"Після перемоги над Кличками піду на пенсію" - Ріддік Боу

Американський боксер Ріддік Боу, який зараз тренується в Німеччині, повідомив, що не залишить цю країну поки не зустрінеться з братами Кличко, щоб відібрати в них чемпіонський пояс. Про це він розповів в інтерв`ю "Спорт-Экспресс".

"Як я вже казав, хочу зустрітися з обома Кличками. Як новий американський президент - Барак Обама, за якого я, до речі, голосував, перебуваючи у Німеччині, хоче змінити США, так і я хочу змінити ситуацію у надважкому дивізіоні.

У нас з ним (президентом) є щось спільне. До того ж є три причини, які дозволяють мені сподіватися на перемогу над Кличками. По-перше, я дуже великий. По-друге, маю високу мотивацію. По-третє, мене не так-те легко побити, як Семюела Пітера. А після того, як я покажу, як треба перемагати Кличка, і пояс змінить господаря, завершу боксерську кар"єру та спокійно піду на пенсію. Отже не буду їхати з Німеччини, поки не дістануся до Кличків", - Боу.

Також Ріддік розповів, що він хоче перед цим провести кілька поєдинків і один з них в Україні. До того ж Боу дуже подобається український борщ, який йому в Німеччині готує домогосподарка з України.

Зараз ви читаєте новину «"Після перемоги над Кличками піду на пенсію" - Ріддік Боу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі