середа, 09 грудня 2009 17:41

"Підписав контракт на три роки" - наставник "Металурга"

"Підписав контракт на три роки" - наставник "Металурга"

Головний тренер запорізького "Металурга" Роман Григорчук розповів про причини свого другого приходу в клуб.

- Події останніх двох днів розгорталися настільки стрімко й були настільки непередбачуваними, що я неодмінно про це коли-небудь напишу в своїх спогадах, - розповідає з усмішкою про передісторію свого другого пришестя в запорізьку команду Роман Григорчук. - А якщо серйозно, то в понеділок ввечері я прилетів до Запоріжжя, а вже у вівторок о 10 годині ранку поставив підпис під договором з "Металургом".

Наскільки відомо, у середу ви повинні були підписувати контракт з одним з українських клубів. Що переважило на користь запорізького "Металурга"?

Моє повернення в Запоріжжя обумовлено трьома причинами: бажанням працювати в українській Прем"єр-лізі, любов"ю до свого дітища з боку керівників клубу і симпатією до команди, яка сформувалася за час першого перебування на посту наставника "Металурга". Ви не повірите, але за три тижні я встиг до неї звикнути настільки, що після нової появи біля її керма мене переповнювали емоції!

На який термін ви пов"язали себе з запорізьким клубом?

На три роки - до грудня 2012-го.

Відома приказка: "Двічі в одну річку не ввійти" вас не бентежить?

Анітрохи. Адже у футболі є безліч прикладів, коли вона себе не виправдовувала. Я прийшов у "Металург" з бажанням працювати, засукавши рукави. Маю намір зробити все, щоб повернути Запоріжжю місце в єврокубках.

Ваше нове призначення відбулося якраз перед виїздом команди до Донецька на матч із "Шахтарем".

Не бачу в цьому жодної проблеми. Команда налаштована по-бойовому, адже для будь-якого суперника "Шахтар" - особливий подразник. Крім того, нам буде дуже приємно зіграти в таких відмінних умовах, як на "Донбас Арені". Сподіваюся, мої підопічні гідно чинитимуть опір грандові, а заодно спробують зробити подарунок своєму товаришеві по команді - голкіперу Максиму Ковалю до його 17-річчя.

"Спорт-Экспресс в Украине"

Зараз ви читаєте новину «"Підписав контракт на три роки" - наставник "Металурга"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі