середа, 29 вересня 2010 09:10

"Перемога над "Брагою" навіть не обговорюється" - Луческу

"Перемога над "Брагою" навіть не обговорюється" - Луческу

Після виїзної перемоги над "Брагою" наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу дав свій коментар журналістам.

"Наша сьогоднішня перемога навіть не обговорюється - думаю, ми заслужили її повністю. У першому таймі намагалися контролювати м"яч і піти від пресингу, який запропонувала нам "Брага". У другій половині гри господарі поля розкрилися, почали більше грати в атаці. Нам, напевно, це і було потрібно - ми стали використовувати вільні зони, які утворювалися у суперника. Використовували швидкість і Дугласа, і Вілліана: вони обігравали своїх опонентів один в один і таким чином створювали чисельну перевагу в атаці", - говорить наставник помаранчево-чорних.

Разом з тим Луческу відзначив, що португальці все ж зуміли пару раз потріпати нерви "гірникам".

"Були моменти і у "Браги"- кілька разів нашу команду виручив Андрій Пятов, який зіграв чудово. Ми ж під час своїх швидких атак знаходили проникаючими передачами нашого нападаючого і за рахунок його індивідуальної майстерності забили. Думаю, що свою роль зіграв також і наш досвід ігор на такому рівні. За великим рахунком, ми контролювали гру впродовж усіх дев"яноста хвилин", - резюмував наставник "Шахтаря".

За матеріалами ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Перемога над "Брагою" навіть не обговорюється" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі