понеділок, 02 лютого 2009 11:49

"Партнери по команді мене ігнорують" - Воронін

Форвард "Герти" Андрій Воронін розповів про перспективи повернення до "Ліверпуля" та рішення обов"язково прооперувати ніс.
- Андрій, як тобі гралося в першому матчі після зимової паузи?
Нормально. Дуже скучив за чемпіонатом, нарешті він поновився. А то постійні тренування вже набридли.

- На одній з них ти начебто отримав невелику травму?
Так, під час гри в боротьбі отримав сильний удар по гомілковій кістці. Але нічого страшного.

- А травма носа, про яку повідомлялося в кінці минулого року?
Тут все серйозніше. У мене відбувся зсув хрящів, що ускладнює дихання. Я однозначно вирішив робити операцію. Але для цього потрібно провести додаткове дослідження, зробити ретельне УЗІ. На все це у мене зараз немає часу - гра на грі, потім виступи в збірній. Можливо, зроблю це влітку, а можливо, відкладу до закінчення кар"єри.

- У суботньому матчі проти "Айнтрахта" Марко Пантеліч відкрив рахунок після твоєї передачі. А у тебе самого були можливості відзначитися?
На жаль, можливостей не було. Мої партнери по команді чомусь рідко помічають мене, навіть коли я знаходжуся в хорошій позиції.

- Чому так?
На це питання у мене немає відповіді.

- Але раз складається така ситуація, ти бачиш для себе перспективи в "Герті"? Або дограєш у Берліні тільки до кінця сезону?
Поки що рано про це говорити. До того ж, усіма паперовими справами займається Андрій (Головаш, агент футболіста. - Авт.), я стараюся собі голову цим не забивати. Врешті-решт, у мене ще в є діючий контракт на 2 роки з "Ліверпулем", і я завжди можу туди повернутися. Адже мене звідти ніхто не виганяв, я сам просився в оренду. На сьогодні моє основне завдання - допомогти "Герті" якомога вдаліше закінчити чемпіонат, а далі буде видно.

- А сам ти чого хочеш?
Я хочу тільки одного - грати. Інакше я б до цих пір сидів у "Ліверпулі". Тому зрештою я віддам перевагу тому варіанту, який буде найбільш зручним для мене в плані ігрової практики.

- "Герта" зараз на другому місці в чемпіонаті. Потрапити в Лігу чемпіонів - це реально?
Про це всі мріють: і керівництво клубу, і самі гравці. Але говорити про це ще рано, попереду дуже багато складних ігор. Хоча "Герта" і набрала за перше коло очків як ніколи раніше, але конкуренція дуже висока, таблиця "щільна". Тому на цю тему можна буде говорити більш детально місяця через три. Але дай Бог, щоб і далі все так вдало йшло, ми старатимемося.

- Ти проводив свою відпустку в Еміратах. Який відпочинок тобі до душі?
В усякому разі, екстрим - це не для мене. Хоча я неодноразово і чув від Олександра Шовковського, що дайвінг - це круто, але мені все ж таки більше до душі впасти десь на пляжі та лежати цілий день у тиші.

- Запрошення з табору збірної для участі в турнірі на Кіпрі вже отримав?
Наскільки я знаю, тренери мене викликають. Однак, невідомо, чи прийшло вже в "Герту" офіційне запрошення чи ні.

- Найближче випробування, яке чекає збірну України, це відбірковий матч до чемпіонату світу з англійцями в Лондоні. Тебе знає британська публіка, проти тебе гратимуть екс-партнери по "Ліверпулю". Все це стане для тебе додатковою мотивацією?
Англія - такий суперник, проти якого не потрібно шукати якусь додаткову мотивацію. Грати проти такої команди - одне задоволення. Тим більше що мене дійсно в Англії багато хто знає. Але з іншого боку, проти якого б суперника я не виходив грати, я завжди прагну налаштовуватися однаково. Я максималіст за вдачею, і для мене в будь-якому матчі прийнятний лише один результат - перемога.

"Сегодня"


Довідка від "Wikipedia":
Зараз ви читаєте новину «"Партнери по команді мене ігнорують" - Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі