понеділок, 07 грудня 2009 08:43

"Про звинувачення в педофілії дізнався з Інтернету" - Яремчук

"Про звинувачення в педофілії дізнався з Інтернету" - Яремчук

Деякі українські ЗМІ (у тому числі і одне друковане видання) розповсюдили інформацію про те, що відомого у минулому футболіста збірної СРСР і київського "Динамо" Івана Яремчука нібито підозрюють в розбещенні неповнолітніх. Ходять чутки про те, як зірка "Динамо" 1980-х "розважався" в компанії 13-річних дівчаток, мама однієї з яких нібито і звернулася в міліцію.

У київській міліції гучні заяви не підтверджують, але і не спростовують.

- Так, у нас є кримінальна справа про розбещення неповнолітніх, порушена проти Івана Я., - повідомив начальник ЦОС ГУ МВС України в Києві Володимир Поліщук. - Проте ми ніде не стверджували того, що ця людина - футболіст Іван Яремчук, про якого ви говорите і пишуть інші ЗМІ. Ми не можемо робити такі заяви, тому що спираємося на презумпцію невинності. Тим більше міліція зовсім недавно почала слідство, і у цій справі ще дуже багато що потрібно дізнатися і довести. Підозрюваний знаходиться на підписці про невиїзд.

Сам Іван Яремчук, всі звинувачення в свою адресу заперечує і говорить, що навіть не підозрює, звідки могли узятися подібні чутки.

- Я вже втомився від всього цього! Вся ця інформація не має до мене ніякого відношення! - роздратовано відповів на телефонний дзвінок кореспондента "КП" Іван Іванович.

- До вас зверталися з міліції?

- Ні. Я сам про все дізнався з Інтернету. Після цього мені стали всі дзвонити з розпитуваннями. Але нічого такого не було, і я навіть не розумію, про що йде мова.

- Як збираєтеся спростовувати ці чутки, захищати своє ім"я, репутацію?

- Звичайно, збираюся захищати! Ви про це ще дізнаєтеся, я все це так не залишу...

За матеріалами КП в Украине

Зараз ви читаєте новину «"Про звинувачення в педофілії дізнався з Інтернету" - Яремчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі