неділя, 16 серпня 2009 18:40

"МЮ" з мінімальним рахунком переграв "Бірмінгем"

"МЮ" з мінімальним рахунком переграв "Бірмінгем"

Чемпіон Англії "Манчестер Юнайтед" у першому турі Прем"єр-ліги здобув скромну за рахунком перемогу над "Бірмінгемом", який повернувся в елітний дивізіон, - 1:0.

Єдиний м"яч у цьому матчі на 34-ій хвилині забив нападаючий "МЮ" Вейн Руні, який після навісу з лівого флангу ударом головою направив м"яч у дальню від Джо Харта штангу, а потім, вже ногою, спокійно добив його в порожні ворота.

Гра проходила за великої переваги господарів "Олд Траффорд", які створили достатню кількість моментів для перемоги з переконливішим рахунком, проте реалізувати їх підопічні Алекса Фергюсона не змогли. Втім, у "Бірмінгема" теж були шанси уникнути поразки, але бездоганно діяв голкіпер "МЮ" Бен Фостер.

У цьому матчі на заміну на останні 15 хвилин вийшов новачок "МЮ" Майкл Оуен, у якого на другій компенсованій хвилині була ідеальна можливість відкрити рахунок своїм голам у новій команді, але колишній форвард збірної Англії не реалізував вихід сам на сам.

LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" з мінімальним рахунком переграв "Бірмінгем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі