неділя, 02 березня 2008 12:38

"Мілан" знову не зміг виграти в чемпіонаті Італії

В суботу, 1 березня в чемпіонаті Італії з футболу відбулися два матчі 26-го туру, причому в обох взяли участь римські команди.

"Рома" на своєму полі приймала "Парму" і розгромила суперника з рахунком 4:0. В середині першого тайму Альберто Аквілані відкрив рахунок, використавши помилку воротаря гостей Луки Буччі, а майже відразу після перерви Джуліо Фальконе подвоїв перевагу "Роми", відправивши м"яч у власні ворота.

Ще два голи римляни забили в останні десять хвилин зустрічі. На 80-й хвилині відзначився капітан "Роми" Франческо Тотті, а на останній хвилині остаточний рахунок встановив Мірко Вучініч. Після цієї перемоги "Рома" скоротила відставання від "Інтера" до шести очок (55 проти 61), але при цьому у лідера один матч в запасі.

У іншому матчі туру "Мілан" на своєму полі зіграв внічию з "Лаціо" - 1:1. Рахунок в цій зустрічі на 54-ій хвилині відкрив форвард римської команди Роландо Бьянкі, а на 66-ій хвилині Массімо Оддо з пенальті поновив рівновагу. За шість хвилин до закінчення зустрічі "Лаціо" залишився вдесятьох, оскільки за фол проти Алешандре Пато був видалений Лоренцо де Сільвестрі, проте міланській команді не вдалося реалізувати перевагу.

"Мілан" набрав 43 очки, але залишився на п"ятому місці, поступаючись одним очком "Фіорентині". Флорентійський клуб 2 березня зіграє з "Ювентусом", а "Інтер" зустрінеться з "Наполі".

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «"Мілан" знову не зміг виграти в чемпіонаті Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі