вівторок, 18 листопада 2008 15:56

"Микола Павлов мотивує нас на перемогу в Кубку" - захисник "Ворскли"

Захисник "Ворскли" і збірної України Григорій Ярмаш розповів про своє бажання зіграти кубкову гру в рідних стінах, цілях команди на турнір і відновному процесі.

- Як розцінюєте результати жеребкування півфіналу Кубка України?

- Вважаю, що жеребкування склалося для нас вдало. Звичайно, хотілося б провести хоч би одну домашню гру в Кубку і подарувати радість нашим уболівальникам... Але що поробиш, коли треба грати в Харкові, нікуди від цього вже не подінешся. Нам попався складний суперник, який непогано зарекомендував себе останнім часом не тільки в Україні, але і в Європі, але раз вже ми дійшли до півфіналу, то повинні виходити і грати з ним як мінімум на рівних.

- Керівництво ставило перед командою мети в Кубку?

- Ніяких цілей перед нами не ставили. Але як сказав Микола Павлов, дороги назад немає, треба прагнути виграти спочатку у "Металіста", а потім і у фіналі турніру, чи буде це "Шахтар" або "Динамо". У нас прекрасний колектив, здатний на багато що.

- Вважаєте цю мету здійснимою, враховуючи той факт, що в півфіналі вам доведеться грати вже без свого ключового гравця Сергія Кравченко?

- Півфінальний матч буде зіграний тільки через декілька місяців, і ніхто не знає, в якому стані до очного поєдинку підійдуть обидва суперники. Звичайно, втрата Кравченко буде істотною, але у нас є хороші гравці, які можуть гідно представити команду на цій стадії турніру. Та і хто знає, в якій формі знаходитиметься "Металіст" через п"ять місяців...

- Як проходить ваш відновний процес?

- Зараз ще складно щось говорити. Завтра я лечу до Києва на чергове обстеження, недавно почав бігати, але зв"язки все одно турбують. Сподіваюся, якнайскоріше повернутися в стрій і допомогти своїй команді.

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Микола Павлов мотивує нас на перемогу в Кубку" - захисник "Ворскли"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі