четвер, 23 квітня 2009 18:35

"Metallica" концертом відкриє новий стадіон "Зеніту"

Автор: allday.ru
  Музиканти з "Metallica" такої честі мабуть не чекали
Музиканти з "Metallica" такої честі мабуть не чекали

Новий стадіон "Зеніту" відкриє легендарна американська група "Metallica", яка планує в 2010 році в рамках туру, присвяченого виходу нового альбому групи, виступити з концертами в Москві і Санкт-Петербурзі.

"Ці концерти пройдуть наступного року. Ми хочемо привезти групу на відкриття нового стадіону в Пітері, коли його побудують, і зробити концерт в Москві в "Олімпійському", - говорить голова групи компаній-організаторів гастролей SAVEntertaiment і "Російський Шоу-Центр" Надія Соловйова.

Нагадаємо, що згідно графіку, всі зовнішні роботи на новій арені "Зеніту" повинні закінчитися в першому кварталі 2010 року, а сам стадіон, за словами гендиректора компанії-підрядчика "Інжтрансбуд" Івана Кузнєцова, повинен бути зданий в експлуатацію на початку 2011 року.


Довідка "Gazeta.ua"

Metallica - американська метал-група, яка виконуює музику в стилях треш-метал і хеві-метал, утворена в 1981 році.

Metallica зробила великий вплив на розвиток металу і входить (разом з такими групами, як Slayer, Megadeth і Anthrax) у "велику четвірку треш-металу". Альбоми Metallica були продані в цілому в кількості більше 100 мільйонів екземплярів у всьому світу, що робить її найбільш комерційно успішним металічним колективом.

За матеріалами Sports.ru, turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Metallica" концертом відкриє новий стадіон "Зеніту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі