пʼятниця, 17 грудня 2010 08:37

"Металіст" зіграв внічию з ПСВ

"Металіст" зіграв внічию з ПСВ

Харківський "Металіст" зіграв внічию 0:0 з голландським ПСВ у матчі шостого туру групового раунду Ліги Європи-2010/2011. Таким чином, команда Мирона Маркевича набрала 11 очок і зайняла друге місце в групі I.

Перед цим матчем обидві команди вже забезпечили собі місце в плей-офф, і залишалося лише з'ясувати, в якому порядку суперники фінішують у групі. ПСВ, щоб залишитися на першому місці, можна було навіть мінімально програти, "Металісту" ж потрібно було перемагати з рахунком 2:0 і більше.

"Металіст" на старті поєдинку більше володів м'ячем, і виглядав краще за свого суперника. Хороші моменти для взяття воріт у першому таймі були у Тайсона і Хав'єра, але фортуна була на боці голкіпера ПСВ Кассіо.

У другому таймі вже і голкіпер двічі був безсилий після ударів Едмара і Олійника, але йому на виручку приходила штанга. У результаті матч так і завершився нульовою нічиєю. Жеребкування матчів 1 / 16 фіналу відбудеться сьогодні в швейцарському Ньоні.

Група I

ПСВ Нідерланди - Металіст України - 0:0 (0:0, 0:0)

ПСВ: Кассіо, Пітерс (Вукович, 46), Родрігес, Фільо, Вюйтенс, Баккал, Афеллай (Джуджак, 90), Тамата, Амрабат (Тойвонен, 68), Ленс, Берг.

МЕТАЛІСТ: Старцев, Папа, Обрадовіч, Пшеничних, Бордіян (А. Воробей, 61), Едмар (Лисенко, 81), Шелаєв, Олійник, Вільягра, Барселлос, Клейтон Шав'єр.

За матеріалами Liga.net, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" зіграв внічию з ПСВ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі