субота, 05 травня 2007 21:30

"Металіст" познущався над "Арсеналом"

Скажемо відверто - іншого результату, крім перемоги харківського "Металісту" ніхто і не очікував. Суперники, на даний момент, вирішують різні завдання. Підопічні Мирона Маркевича продовжують боротися за бронзові медалі і тому втрачати очки не можуть. Що стосується "канонірів", то вони відверто дограють чемпіонат, який можливо стане останнім в історії цього самобутнього колективу. Існує варіант, що "Арсенал" вилетить в першу лігу і за турнірними показниками, особливо якщо буде показувати таку гру, як це було у звітному поєдинку.

Описувати кожний із п"яти м"ячів, які влетіли в ворота "Арсеналу" не будемо. Всі вони стали можливими як проява високої виконавчої майстерності господарів, так і просто нікчемної гри киян у захисті, який у цей вечір нагадував "прохідний двір".


"Металіст" - "Арсенал" - 5:1 (2:0)

5 травня. Харків. Стадіон "Металіст".

Суддя: Абросимов (Одеса).

"Металіст": Горяїнов, Хомін, Ганчаржик, Гуйє, Бордіян, Валяєв (Давидов, 72), Слюсар, Данилов, Рикун, Нвоха, Фомін (Діденко, 68), Антонов.

Головний тренер Мирон Маркевич.

"Арсенал": Деонас, Єрмак, Ільницький (Шандрук, 46), Кицута, Беньо, Закарлюка, Брглес, Евсеєв, Піріч (Федецький, 67), Герасим"юк (Селезньов, 69), Батальський.

Головний тренер Олександр Заваров.

Голи: Валяєв (7), Фомін (45, 65), Антонов (69, 78), Закарлюка (70).

Попередження: Кицута (29), Закарлюка (37), Ганчаржик (33), Фомін (46).

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" познущався над "Арсеналом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі