понеділок, 03 листопада 2008 19:11

"Металіст" і команду Вороніна в матчі Кубка УЄФА розсудить голландець

Стала відома бригада арбітрів, яка обслуговуватиме матч 2-го туру групового раунду Кубка УЄФА, "Металіст" - "Герта".

Арбітр: Бьорн Куйперс

Бьорн - арбітр в другому поколінні, його батько також судив матчі вищого дивізіону чемпіонату Голландії. Він став арбітром в 2006-му році.

Разом з батьком Бьорн володіє мережею супермаркетів С1000, яка була визнана найкращою в голландському місті Oldenzaal (яке є рідним для відомого Яна Венегоора оф Хесселінка).

Одного разу Бьорн сказав, що якби його батько продовжував судити у наш час, то в матчах, який він проводить, він вилучав би по 5 чоловік за гру. Дивно, але цю жорсткість і принциповість сам Бьорн не успадкував. За всю міжнародну кар"єру (16 матчів) він показав лише одну червону картку.

В середньому, в цих матчах, він показував по 3.5 жовтих картки. Логічно, що частіше каралися гості, які, в середньому, отримували по 2 картки за матч. У жовтні Бьорн провів 5 матчів в чемпіонаті Голландії, в середньому показуючи менше 2 жовтих карток за гру. В середньому, один раз за 5 матчів Куйперс вказує на "точку".

Цього року, 18 вересня, Куйперс судив гру першого раунду кубка УЄФА, в якій нинішній суперник "Металіста" по груповому турніру, "Бенфіка", програла "Наполі" в гостях. Тоді арбітр показав кожній з команд-суперниць по одній жовтій картці.

Асистенти: Сандер Ван Рукель, Норберт Жозеф Сімонс

4-й арбітр: Бас Нійхус (всі арбітри - Голландія)

Делегат УЄФА: Мішель Прало (Швейцарія)

Інспектор УЄФА: Кірос Георгіу (Кіпр)


football.ua
Зараз ви читаєте новину «"Металіст" і команду Вороніна в матчі Кубка УЄФА розсудить голландець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі