четвер, 08 квітня 2010 09:45

"Мене зробили винним у всіх бідах" - Ігор Бажан

"Мене зробили винним у всіх бідах" - Ігор Бажан

В усіх поєдинках весняної першості рамку воріт харківського "Металіста" захищав воротар Ігор Бажан, який замінив травмованого Олександра Горяїнова. За спиною Бажана – кар"єра в кіровоградській "Зірці", київському "Арсеналі", луганській "Зорі", криворізькому "Кривбасі". Про свої непрості взаємини з головним тренером національної збірної України досвідчений голкіпер розповів в інтерв"ю "Експресу".

Зокрема Бажан зазначив, що після домашнього матчу з Сімферопольською "Таврією", в якому харків"яни втратили очки, Мирон Маркевич звинуватив голкіпера в усіх бідах "Металіста". За словами Бажана, саме на нього головний тренер повісив всіх собак за невдачі, образив у присутності всієї команди.

Все це спонукає Бажана до того, щоб після першого липня, коли в нього завершується контракт із "Металістом", змінити команду, адже він не бачить, щоб харківський клуб був зацікавлений в послугах кіпера.

"Якби мені довіряли на всі сто, то я б цілком розкрився. Три чи чотири гри – це не показник. От якби я зіграв 10 чи 15 матчів, то можна було б робити висновки. Я зіграв чотири поєдинки, три з яких – це матчі туру: з "Карпатами", "Таврією" та "Динамо". Ігри були непрості, та мене зробили винним у всіх бідах. Нічого, я все це переживу і дочекаюся кращих часів",- говорить Бажан.

За матеріалами ua-football.com

Зараз ви читаєте новину «"Мене зробили винним у всіх бідах" - Ігор Бажан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі