вівторок, 28 грудня 2010 12:45

"Мені незрозуміла позиція "Металіста" - Девіч

"Мені незрозуміла позиція "Металіста" - Девіч

Нападник харківського "Металіста" і збірної України Марко Девіч зізнався, що досі не може сказати, де він продовжить свою футбольну кар'єру. Нагадаємо, термін дії нинішнього контракту футболіста з його клубом завершується через півроку.

"З того часу, як я сказав, що свої шанси залишитися в "Металісті" я розцінюю як 50 на 50, нічого не змінилося. Вже 1-го січня можу підписати попередній контракт з будь-яким клубом і влітку залишити команду на правах вільного агента, - цитує Девіча "СЭ в Украине". - Поки не можу сказати, що я близький до угоди з "Металістом" або з іншим клубом. Зараз все залишається на тій же стадії, що і раніше".

"Особисто мені незрозуміла позиція клубу. Не думав, що "Металіст" допустить, щоб все виявилося в моїх руках, - додав футболіст. - Я вважав, що з підписанням нової угоди не виникне жодних проблем. Зараз же у мене складається таке враження, що керівництву "Металіста" все одно піду я чи залишуся.

Не думаю, що справа у вимогах по зарплаті, які я озвучив. Так, я хотів, щоб мені її підняли, але це ж логічно. Коли у гравця закінчується контракт, завжди розглядаються нові умови. Мені вже 27 років, останні п'ять я відіграв за "Металіст" і, природно, що підписуючи новий контракт з клубом мені б хотілося поліпшення умов.

Але справа навіть не в грошах. Мені здається, якщо клуб зацікавлений, щоб гравець залишився, він щось повинен для цього робити".

Девіч - кращий бомбардир чемпіонату України 2007/08. У листопаді 2008 року дебютував у складі збірної України.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Мені незрозуміла позиція "Металіста" - Девіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі