вівторок, 02 лютого 2010 11:59

"Маркевич уміє бути жорстким" - Марко Девіч

"Маркевич уміє бути жорстким" - Марко Девіч

Марко Девіч - нападаючий харківського "Металіста". Влітку 2008 року серб прийняв українське громадянство, в листопаді того ж року отримав перший виклик у збірну Михайличенка, зіграв два матчі. При Маркевичі у найкращого бомбардира ЧУ-2007/08 з"являється другий шанс закріпитися в збірній України.

- Марко, ти радий, що Маркевича призначили головним тренером збірної України?

- Звичайно. І за команду, і за Мирона Богдановича. Українська національна команда отримала дуже хорошого фахівця. Бажаю йому успіхів на новій посаді.

- Сподіваєшся частіше потрапляти в збірну при своєму клубному тренерові?

- Це більше залежить від мене, ніж від Маркевича. Дивлячись в якій формі я буду. Якщо гратиму так, як я можу, то знову буду у складі збірної.

- Перед Маркевичем ставлять завдання перемоги на Євро-2012. Це реально?

- Кожному з нас хотілося б цього. Але якщо чесно, то на сьогоднішній день нам треба неймовірне везіння, щоб здобути таку перемогу. Ви самі чудово розумієте, які сильні збірні грають в Європі. Добре, що чемпіонат пройде в Україні. Подивимося, що вийде. Все можливо, це - футбол.

- Говорять, що Маркевич - м"який тренер. Чи достатньо у нього характеру, щоб тримати дисципліну у збірній?

- Хто вам сказав, що Маркевич м"який? Нічого подібного! У нього в команді завжди дисципліна, він великий авторитет серед нас. Упевнений, що так буде і в збірній. Якщо треба, Маркевич уміє бути жорстким. Але сам він не займається покараннями порушників дисципліни. Він займається грою і всім, що з цим пов"язане.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Маркевич уміє бути жорстким" - Марко Девіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі