пʼятниця, 06 листопада 2009 15:06

"МанСіті" погодився відпустити Робіньйо в "Барселону"

"МанСіті" погодився відпустити Робіньйо в "Барселону"

Представники "Барселони" 11 листопада вирушать в Абу-Дабі, щоб обговорити з власником "Манчестер Сіті" шейхом Аль Мансуром всі питання з приводу придбання каталонським клубом бразильського нападника "городян" Робіньйо, пише каталонська газета Sport.

Два тижні тому керівництво "Сіті", включаючи головного тренера Марка Хьюза, обговорювала це питання з арабським шейхом. Тоді сторони домовилися про те, що якщо від "Барселони" надійде приваблива у фінансовому плані пропозиція, то англійський клуб не буде створювати перешкод для відходу Робіньйо.

В даний час "Барселона" опрацьовує три варіанти переходу Робіньйо. Перший - гравець буде грати за каталонський клуб на правах оренди, причому орендний договір на півроку буде оформлений у майбутній зимовий трансферний період. Угода може як включати опцію про викуп футболіста, так і не включати.

Другий варіант - знову договір оренди, але на півтора роки, з можливістю викупу Робіньйо з 30 червня 2011 року. Третій варіант - покупка "Барселоною" бразильського футболіста за суму приблизно 30 мільйонів євро. У даному випадку "Сіті" майже компенсує свої витрати на придбання Робіньйо у мадридського "Реала" (34 мільйони євро).

Найбільш вірогідним виглядає другий варіант, який найбільше влаштовує і самого футболіста.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"МанСіті" погодився відпустити Робіньйо в "Барселону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі