вівторок, 09 вересня 2008 08:20

"Львів" зіграв у нічию з "Кривбасом"

8 вересня. Початок матчу 16:30. Євпаторія. Стадіон Національного центру паралімпійської та дефлімпійської підготовки та реабілітації інвалідів.

"Львів": Марущак, Жданов, Гальчук (Шевелюхін 46), Каваців (Романюк 46), Кіцута (Леонідов 46), Федорчук (Даньків 46), Б. Баранець, Г. Баранець (Котенко 46), Панас (Ільків 46), Худзік, Гордієнко (Полтавець 46). Головний тренер - Степан Юрчишин.

Суперником львів"ян були криворіжці із "Кривбасу". Бойова гра завершилась нічийним результатом – 1:1. Першими відкрили рахунок львівські футболісти. На 20-ій хвилині на простріл Павла Худзіка першим відгукнувся Дмитро Гордієнко і підступним ударом ноги увігнав м"яча у сітку воріт суперника. Приємно, що пробудилися форварди. Хочеться вірити, що забиватимуть вони і у чемпіонаті та розіграші Кубка України.

Після цього моменти виникали поблизу одних і других воріт, але кіпери діяли впевнено. Однак уже у доданий арбітром час гри, після помилки львівської оборони м"яч побував у воротах ФК "Львів".

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «"Львів" зіграв у нічию з "Кривбасом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі