неділя, 02 березня 2008 13:44

"Кличко не хоче бою зі мною"

Екс-чемпіон світу за версією WBA в суперважкій вазі Микола Валуєв прокоментував ймовірність проведення найближчим часом боїв з Володимиром Кличком і Олександром Повєткіним, а також ситуацію з "добровільним" захистом Руслана Чагаєва.

"Про Кличка нічого сказати не можу. Брати, на відміну від Дона Кінга, котрий мріє побачити бій Валуєв - Кличко, не дуже-то хочуть домовлятися. Ну а що стосується Повєткіна. Зі всіх супертяжів Саша для мене єдиний справжній друг. А битися з друзями. Я категорично проти. Звичайно, бокс є бокс, і часто бувало, коли друзі зустрічалися на рингу і били один одного, як останні вороги. А після бою знову щиро потискували один одному руки. Думаю, наш випадок не виключення. І якщо долі буде треба звести нас на рингу в офіційному поєдинку, кожен, безумовно, прагнутиме перемогти. Але мені б дуже не хотілося, щоб таке сталося", - заявив "Російський гігант".

"Статус офіційного претендента належить мені. Проте команда Чагаєва надіслала керівництву WBA лист з проханням про перенесення обов"язкового захисту титулу на осінь цього року, а замість цього Руслан хоче провести "добровільний" захист свого поясу, зустрівшись в травні з німецьким боксером албанського походження Луаном Краснічим. При цьому треба врахувати, що Чагаєв і Краснічий є клієнтами однієї промоутерської компанії Universum Box-promotions, яку очолює Клаус-Пітер Коль. Мені вся ця ситуація абсолютно не подобається, особливо на тлі оголошення незалежності косовськими албанцями. А зараз уявіть собі, що Чагаєв програє Краснічому?! Несподіванка? Хто знає! І якщо раптом таке трапиться, це означає, що мій обов"язковий бій знову буде відсунутий ледь не на рік. Адже так можна грати до безкінечності. Тому мої промоутери Дон Кінг і Вільфрід Зауерланд вже подали відповідні протести на ім"я президента Всесвітньої боксерської асоціації", - повідомив Валуєв.

Газета.Ru

Зараз ви читаєте новину «"Кличко не хоче бою зі мною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі