середа, 22 жовтня 2008 08:51

"Кияни грали так, ніби в нас поєдинок на вибування" - тренер "Порту"

Головний тренер "Порту" Жезуалду Феррейра прокоментував поразку своїх підопічних з рахунком 0:1 від київського "Динамо" в рамках третього туру групового етапу Ліги чемпіонів.

"Ця гра складалася з двох різних таймів. У першій половині ми показали хороший атакуючий футбол і явно не заслуговували піти на перерву в ролі наздоганяючих. "Динамо" вдалося забити, завдавши всього лише одного удару в ствір, тоді як ми не реалізували три або чотири голеві моменти. Ми знали, що буде непросто обіграти суперника, який зосередить майже всі сили на обороні".

"Кияни грали так, ніби у нас з ними двоматчовий поєдинок на вибування. У другому таймі тактика гостей стала ще більш оборонною, і в якийсь момент ми втратили контроль над грою. Гол допоміг би нам прийти в себе, але цього не трапилося. Тепер, щоб вийти з групи, нам необхідно вигравати в Києві та Стамбулі. На закінчення хочу підкреслити, що мої гравці працювали з повною віддачею, щоб досягти позитивного результату. Вони заслуговують на схвалення", - наводить слова тренера "Порту" офіційний сайт УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «"Кияни грали так, ніби в нас поєдинок на вибування" - тренер "Порту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі