неділя, 22 квітня 2007 18:04

"Карпати" вдома програють "Таврії"

Команди були сусідами в турнірній таблиці перед цим матчем, мали однакову кількість очок. У випадку виграшу "Карпат" вони зачепились за місце в кубку УЄФА. Але цього не сталося , тому що "Таврія" вирішила долю матчу вже в першому таймі.

На два голи кримчан "Карпати" нічим не змогли відповісти. В другому таймі вони мали декілька нагод для взяття воріт (Фещук міг забити через себе в падінні, небезпечно пробивав Сучков), але так і не порадували власних вболівальників хоча б голом престижу.

У "Таврії" перший гол на 7 хвилині забив молодий Гуменюк ударом головою після навісу Голайдо. Потім колишній гравець "Динамо" нігерієць Ідахор подвоїв перевагу "Таврії": спочатку він вдарив в штангу, але відразу ж добив м"яча, що прискакав назад.

Таким чином, "Таврія" впритул підбирається до "Дніпра". Між ними лише один пункт.

"Карпати" - "Таврія" 0:2 (0:2)

22 квітня. Львів. Стадіон "Україна"

Суддя: Берізка (Київ)

"Карпати": Налєпа, Федорів, Тимчишин, Петрівський, Годвін, Шмаков (Платон, 32), Пшеничних, Сучков (Сворак, 75), Кобін, Батіста, Ковель (Фещук, 63)

Головний тренер: Олександр Іщенко

"Таврія": Тодіч, Першин, Омоко, Зельмікас, Снитко, Йокшас (Васіляускас, 90), Галюза, Любеновіч (Іванов, 88), Голайдо, Гоменюк, Ідахор (Зборовський, 89)

Головний тренер: Михайло Фоменко

Голи: Гоменюк (7), Ідахор (29)

Попередження: Годвін (47), Снитко (55)

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" вдома програють "Таврії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі