середа, 17 вересня 2008 18:56

"Карпати" посилились форвардом з першої ліги Росії

Форвард російського клубу першого дивізіону "Носта" (Новотроїцьк) Сергій Кузнецов підписав з львівськими "Карпатами" контракт на два з половиною роки.

Сергій Кузнецов народився у Харкові, за роки своєї кар`єри грав у клубах ближнього та далекого зарубіжжя, ставши володарем немалої кількості медалей різного гатунку цих чемпіонатів, виступав за юнацьку збірну України. Сергій пройшов усі сходинки футбольної школи угорського "Ференцвароша", куди в 1991 році з одеського "Чорноморця" перейшов його батько, також Сергій Кузнецов.

Високого, атлетично складеного нападника в 2000 році помітили у Фінляндії, де він розпочав професійну кар`єру в клубі "Йокеріт". В 2005 році Кузнецов провів 12 матчів у чемпіонаті України в складі полтавської "Ворскли", а рік потому, забивши у сезоні 19 голів, став найкращим бомбардиром чемпіонату Литви у складі "Ветри", звідки й перейшов у "Носту".

Офіційний сайт "Карпат"

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" посилились форвардом з першої ліги Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі