неділя, 06 травня 2007 20:27

"Карпати" перемогли "Сталь"

Початок матчу у Львові між "Карпатами" та "Сталлю" виявився результативним та багатим на небезпечні моменти. На 3-й хвилині Кобін з лінії штрафного майданчика пробив трохи вище воріт. Ще через дві хвилини за порушення правил проти гостей арбітр призначив пенальті. Жоземар не схибив. Через п"ять хвилин Батіста зрівняв рахунок. "Карпатам" вдалося провести ще кілька небезпечних атак у першому таймі, однак до голу вони не призвели. На 33-й хвилині небезпечно пробивав Гавриш. Кобін заблокував м"яч. Нічийний рахунок протримався до кінця тайму.

У другій половині гри "Карпатам" нарешті вдалося реалізувати ігрову перевагу у забиті м"ячі. Спочатку Батіста оформив дубль, а потім Ковєль встановив остаточний рахунок у матчі.

"Карпати" - "Сталь" - 3:1 (1:1)

6 травня. Львів. Стадіон "Україна"

Суддя: Віталій Годулян (Одеса)

"Карпати": Тлумак, Федорів, Тимчишин, Пшеничних, Іщенко, Петрівський, Ґодвін, Женюх (Ткачук, 46), Кобін, Батіста (Лапко, 90+1), Ковєль (Худоб"як, 78)

Тренер: Юрій Дячук-Ставицький

"Сталь": Бабак (Старцев, 40), Гаврюшов, Половков, Оконуво (Вог, 78), Гавриш, Касьянов (Окана-Стазі, 76), Ессола, Гомес, да Сілва, Жоземар, Біто

Тренер: Тон Каанен

Голи: Жоземар (5, з пенальті), Батіста (13, 65), Ковєль (75)

Попередження: Батіста (10), Гаврюшов (15), да Сілва (80)

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" перемогли "Сталь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі