середа, 21 липня 2010 07:59

"Карпати" гратимуть у кольорах Степана Бандери (ФОТО)

Напередодні відкриття футбольного сезону у Львові гравці "Карпат" поповнили свій гардероб новою колекцією форми. Запасним комплектом команди стане смугаста червоно-чорна форма виробництва іспанської компанії "Joma".


Як виглядатиме запасний комплект форми "Карпат" у новому сезоні – журналістам продемонстрували футболісти команди, гравці збірної України Артем Федецький та Ігор Худоб"як.

"Вибір саме таких кольорів форми - своєрідний реверанс у бік кольористики національно-визвольного руху за свободу України, який очолював Герой України Степан Бандера, - розповів керівник Інформаційного центру ФК "Карпати" Данило Нікуленко. - Загальновідомо, що уболівальники "Карпат" шанують славне минуле свого краю, тож недаремно ця пошана знайшла своє відображення у новій формі провідної команди регіону.


По-друге, червона-чорна форма є логічним продовженням повернення "Карпат" до своїх традицій. Як відомо, півтора роки тому клуб на прохання уболівальників повернув команді легендарну смугасту зелено-білу форму. Тепер прийшла черга форми червоно-чорної, в якій карпатівці виступали у сезонах 1996-1997 років. До речі, саме у червоно-чорних кольорах карпатівці грали і в фіналі Кубка України 1999 року.

По-третє, червоно-чорна форма сильно контрастує з основною зелено-білою формою "Карпат", тому команда отримує більше варіантів для вибору форми на конкретний матч, зважаючи на колір екіпірування свого суперника. Це звикла практика для європейського футболу – згадаємо "Барселону" з її яскраво-помаранчевим запасним комплектом, "Челсі" з салатовим, "Ювентус" з рожевим", - додав Данило Нікуленко.

Як повідомив Юрій Бойчук, керівник відділу постачання та збуту ФК "Карпати", оновити свій фанатський гардероб вболівальники можуть вже з понеділка, 26 липня, коли нова елегантна та стильна екіпіровка світового виробника, іспанської компанії "Joma" надійде до мережі фірмових магазинів "Фанат". Юрій Бойчук також додав: "Дизайн червоно-чорної форми є ексклюзивним і виготовленими спеціально для нашого клубу із урахуванням абсолютно всіх вимог як зі зовнішнього вигляду, так і з якості."

За матеріалами ФК "Карпати"

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" гратимуть у кольорах Степана Бандери (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі