середа, 07 квітня 2010 09:17

"Інтер" завершив лігочемпіонівську епопею ЦСКА

"Інтер" завершив лігочемпіонівську епопею ЦСКА

Московський ЦСКА програв міланському "Інтеру" в матчі у відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів і припинив боротьбу в цьому турнірі. 6 квітня армійці поступилися італійській команді в Москві на стадіоні "Лужники" з рахунком 0:1.

Єдиний гол у матчі з ЦСКА "Інтер" забив вже на шостій хвилині зустрічі - ударом зі штрафного ворота Ігоря Акінфєєва вразив півзахисник міланського клубу Веслі Снейдер.

Більшу частину другого тайму армійці грали в меншості - Чіді Одіа на 49-й хвилині отримав другу жовту картку і був вилучений з поля. Протягом матчу гравці ЦСКА провели кілька небезпечних атак, але зрівняти рахунок не змогли.

У першому матчі 1/4 фіналу, що відбувся 31 березня в Мілані, "Інтер" також переміг з рахунком 1:0 (завдяки голу Дієго Міліто). Суперником італійського клубу в півфіналі турніру стала іспанська "Барселона", яка того ж дня на своєму полі розгромила лондонський "Арсенал".

Ліга чемпіонів. 1 / 4 фіналу. Матч-відповідь

Москва. Стадіон БСА "Лужники"

Арбітр: Стефан Ланнуа (Франція)

ЦСКА (Москва, Росія) - "Інтер" (Мілан, Італія) - 0:1 (0:1)

ЦСКА: Акінфєєв, Шемберас, Ігнашевич, Олексій Березуцький, Василь Березуцький (Одіа, 14), Щенніков, Мамаєв, Гонсалес, Хонда (Рахіміч, 77), Дзагоєв, Нецид (Гільєрме, 69)

Інтер: Жуліо Сезар, Заняття, Лусіо, Майкон, Самуель, Станкович, Снейдер (Мунтарі, 85), Камбьяссо, Ето"О, Міліто (Балотеллі, 73), Пандев (Ківу, 62).

Гол: Уеслі Снейдер, 6

Попередження: Одіа, 38, Мамаєв, 61 - Станкович, 16

Вилучення: Одіа, 51

Перший матч: 0:1

За матеріалами lenta.ru, ТСН

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" завершив лігочемпіонівську епопею ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі