понеділок, 28 липня 2008 13:03

"Інтер" купив Мунтарі за 11 мільйонів фунтів

"Інтер" оголосив про придбання півзахисника "Портсмута" Салі Мунтарі. Сьогодні міланці представлять новачка на прес-конференції, після чого він приєднається до команди.

Як відзначає "Спорт-Експрес" з посиланням на Channel4, останні декілька тижнів синьо-чорні намагалися вмовити "Челсі" розлучитися з півзахисником збірної Англії Френком Лемпардом, але в результаті поповнили свій склад іншим хавбеком з Туманного Альбіону.

Операція ж з віце-капітаном "синіх", якщо і відбудеться, то, швидше за все, тільки наступним літом, коли у Лемпарда закінчиться контракт з лондонським клубом.

За трансфер Мунтарі "Інтер" виклав близько 11 мільйонів фунтів стерлінгів. У послужному списку 23-річного півзахисника збірної Гани значиться успішний виступ за інший італійський клуб - "Удінезе". Додамо, що раніше новий наставник міланців Жозе Моурінью укріпив середню лінію за допомогою хавбека "Роми" Амантіну Мансіні.

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" купив Мунтарі за 11 мільйонів фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі