неділя, 28 березня 2010 19:01

"Іллічівець" на виїзді відбирає очки у "Чорноморця"

"Іллічівець" на виїзді відбирає очки у "Чорноморця"

В Одесі в рамках 22 туру "Чорноморець" зустрічався з одним з з конкурентів у боротьбі за збереження прописки в Прем"єр-лізі, маріупольським "Іллічівцем"

Господарі відкрили рахунок вже на другій хвилині. Пройшовши захист "Іллічівця" Балашов завдав потужний і точний удар у кут воріт Романенка. Воротар парирував цей постріл, проте проти добивання того ж Балашова був вже безсилий.

Гості зрівняли рахунок ще до перерви. Пуканич потужно виконав стандарт з кута штрафного майданчика. Руденко зумів витягнути м"яч, коли той вже перетнув лінію воріт на думку арбітра зустрічі Юрія Вакса.

Незважаючи на наявні у команд у другому таймі моменти, рахунок гри так і не змінився. Фінальний свисток зафіксував для "Іллічівця" дорогоцінну виїзну нічию. У свою чергу "Чорноморець" не зумів у повній мірі реабілітуватися перед своїми уболівальниками за гру з "Металістом".

Чорноморець - Іллічівець 1:1

Голи: Балашов, 2 - Пуканич, 38

Чорноморець: Руденко, Гришко, Ващук, Шандрук, Федорів, Бондаренко, Лео Матос, Сауседо (Дитина, 59), Балашов (Діденко, 67), Левіга, Мина (Віктор Мельник, 79)

Іллічівець: Романенко, Яценко (Савін, 30), Чучман, Самусіовас, Вадим Мельник, Пуканич, Кашевський, Ярошенко (Козоріз, 85), Кривошеєнко, Тищенко, Касян (Габедава, 90 +1)

Попереджений: Вадим Мельник

За матеріалами football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Іллічівець" на виїзді відбирає очки у "Чорноморця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі