понеділок, 15 грудня 2008 19:02

"Хоффенхайм" став зимовим чемпіоном Німеччини, "Герта" Вороніна - третя

Німецький "Хоффенхайм" творить історію. Дебютант німецького вищого дивізіону став зимовим чемпіоном Бундесліги! Вперше в історії німецького чемпіонату новачок еліти вирушає на різдвяні канікули з першої позиції.

Для цього "Хоффенхайму" вдома потрібно було не програти міцному "Шальке" в матчі 17 туру. "Хоффен" з цим завданням впорався. Хоча й не без певної допомоги арбітра, який на 57 хвилині вилучив з поля гравця "Шальке" Джермейна Джонса. До того моменту Гельзенкірхен вів у рахунку 1:0. Однак, "Хоффенхайм" спромігся встановити паритет завдяки голу Селіма Тебера. У підсумку 1:1.

"Хоффенхайм" має однакову кількість очок із "Баварією", однак завдяки кращій різниці забитих і пропущених м"ячів маловідомий вискочка посідає перше місце. На третій позиції "Герта" Андрія Вороніна. Аутсайдери чемпіонату "Енергі", "Бохум" та менхенгладбахська "Боруссія".

megasport

Зараз ви читаєте новину «"Хоффенхайм" став зимовим чемпіоном Німеччини, "Герта" Вороніна - третя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі