понеділок, 01 вересня 2008 11:34

"Хочу в "Челсі"" - Робіньо

Бразилець Робіньо вимагає від керівництва "Реала", щоб його продали в "Челсі" та навіть встиг провести прес-конференцію з цього приводу. "Я говорив Бернду Шустеру та спортивному директору Передрагу Міятовичу, що хочу піти, - сказав бразилець. - Мій агент тисячу разів приїжджав у клуб, і там нікого не хвилював мій відхід. Але після того, як "Реал" не купив гравця на мою позицію, вони передумали відпускати мене. Але Шустер всього лише мій тренер, а не батько".

У відповідь на це Бернд Шустер почав не включати бразильця до складу команди на стартовий матч, наприклад проти "Депортіво".

Окрім Робіньо, чемпіони втратили і травмованого Снейдера. Однак до клубу повернулися власні вихованці: Хаві Гарсія з "Осасуни" та Рубен де ла Ред з "Хетафе", перейшов з "Гамбургу" ван дер Ваарт.

А перші матчі чемпіонату відбулися в суботу. "Еспаньол" завдяки курйозному голу Луїса Гарсиї - м"яч влетів у ворота після декількох рикошетів - переміг "Вальядолід", а "Валенсія" розгромила "Мальорку". Перед матчем президент "Валенсії" Вісенте Соріано та Давид Вілья, найдорожчий гравець клубу, склали угоду, за якою форвард залишиться в команді до 2014 року. Так "Валенсія" відповіла на закиди "Реалу" вартістю в $47 млн.

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «"Хочу в "Челсі"" - Робіньо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі