середа, 22 грудня 2010 12:43

"Харків найбільш підготовлений до Євро-2012" - Колесніков

"Харків найбільш підготовлений до Євро-2012" - Колесніков

Віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков оцінив підготовку Харкова до єврочемпіонату, як найбільш успішну серед всіх українських приймаючих міст.

Про це він сказав сьогодні під час робочої поїздки до Харкова, повідомляє Харківська обласна державна адміністрація.

"На сьогодні Харків є найбільш підготовленим з українських міст, які прийматимуть матчі Євро-2012. За рахунок приватних інвестицій, міського, обласного та державного бюджетів проведено величезний обсяг робіт. Реконструйований аеропорт, повністю готовий стадіон. Дуже важливим залишаються питання готелів і доріг. На будівництво доріг будуть виділятися гроші з державного бюджету, а власникам готелів, побудованим до Євро-2012, держава повністю компенсує відсотки за кредитами", - сказав пан Колесніков.

Як зазначив віце-прем'єр, інфраструктура українських міст-господарів буде готова вчасно, як і зобов'язувалися перед УЄФА, до кінця 2011 року. За його словами, наразі у підготовці до ЧЄ найважливішим питанням є підготовка персоналу.

Інформаційний центр "Україна-2012"

Зараз ви читаєте новину «"Харків найбільш підготовлений до Євро-2012" - Колесніков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі