субота, 07 лютого 2009 12:56

"Геть руки від Бекхема - він наш" - "Гелаксі"

"Геть руки від Бекхема  - він наш" - "Гелаксі"

Виконавчий директор компанії AEG Тім Лейвек, який володіє клубом "Лос-Анджелес Гелексі", прокоментував спроби "Мілана" підписати півзахисника Девіда Бекхема.

"Час закінчити з цим цирком. Ми отримували лише одну пропозицію, на яку відповіли відмовою. Якщо у Девіда є бажання повернутися до нас і допомогти команді, то ми чекаємо його. Якщо ж він має намір перейти до "Мілана", то італійці повинні відшкодувати нам і нашим уболівальникам відповідні втрати. Але ми чітко дали зрозуміти, що чекаємо Девіда назад 9 березня. Зрозуміло, що є різниця між виступами за один з найпопулярніших клубів світу і американською командою, яка навіть не потрапила в плей-офф. Просто гравцеві потрібно зрозуміти, що якщо ми захочемо його повернути, то йому доведеться приїхати сюди", - наводить слова менеджера championat.ru з посиланням на Los Angeles  Times.

"Мілан" дає за Бекхема 4,5 млн фунтів

Президент "Мілана" Адріано Галліані вже багато разів заявляв, що бажає втримати англійця у складі "Россонері", але сам вступати в конфронтацію з американцями не бажає. Наразі гравцю необхідно буде будь-якими способами розірвати угоду з "Гелаксі", а вже потім у справу повинні вступити італійці.

Як вже писала "Gazeta.ua", контракт колишньої зірки "Манчестер Юнайтед" з "Лос-Анджелес Гелексі" закінчується в 2011 році.

Сам Бекхем також не сидить на місці... Наразі його власний юридичний відділ шукає компроміс із "Гелаксі" для мирного вирішення проблемного питання. Але поки Бекхем залишається гравцем американської команди.

Зараз ви читаєте новину «"Геть руки від Бекхема - він наш" - "Гелаксі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі