пʼятниця, 28 травня 2010 13:37

"Футболісти можуть займатися сексом. Вони не марсіани" - лікар збірної Аргентини

"Футболісти можуть займатися сексом. Вони не марсіани" - лікар збірної Аргентини

Футболісти збірної Аргентини можуть займатися сексом під час проведення чемпіонату світу з футболу 2010 року в ПАР, заявив лікар команди Донато Вальяні, який підкреслив, що мова йде про постійних партнеркок гравців, повідомляє АП.

Чемпіонат світу стартує в ПАР 11 червня, і та збірна, якій вдасться дійти до фіналу, завершить турнір тільки 11 липня. Аргентинці ж вважаються одними з фаворитів змагань.

"Футболісти можуть займатися сексом з їх дружинами і подругами під час чемпіонату. Вони ж не марсіани", - заявив Вальяні, аргументував свою думку тим, що секс є нормальною частиною людського життя.

"Але мова не може бути про те, щоб це відбувалося в 2 години ночі з шампанським і сигарами", - про всяк випадок додав він.

Лікаря найбільше займає питання про те, щоб гравці під час турніру не порушували режим сну, а от традиційна аргентинська їжа - смажене м'ясо з келихом вина - не забороняється.

Аргентинці почнуть ЧС-2010 матчем з командою Нігерії 12 червня. Крім цих збірних у групі В виступлять також команди Південної Кореї та Греції.

Нагадаємо, що головний тренер аргентинців Дієго Марадона минулого тижня оголосив остаточний склад своєї команди, яка поїде до ПАР.

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «"Футболісти можуть займатися сексом. Вони не марсіани" - лікар збірної Аргентини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі