вівторок, 25 серпня 2009 15:26

"Фінал Євро-2012 буде проведено в Києві" - Васюник

"Фінал Євро-2012 буде проведено в Києві" - Васюник

Останні зустрічі з Директором турніру Євро-2012 Мартіном Калленом та інспектором УЄФА Марком Тіммером, що пройшли минулого тижня, підтверджують те, що фінальний матч буде проведено у Києві

Про це заявив Віце-прем"єр-міністр України Іван Васюник, відкриваючи другу нараду мерів приймаючих міст, що розпочала свою роботу на столичному стадіоні НСК "Олімпійський".

"Ми пройшли половину дистанції після рішення Виконкому УЄФА від 13 травня. Останній вердикт щодо спроможності у чотирьох містах приймати Євро-2012 буде винесено 10 грудня. За цей час ми всі наполегливо працювали і зараз можемо твердо заявляти, що це були три місяці конкретних результатів", - зазначив Іван Васюник.

За його словами, впродовж дня посадовці детально проаналізують стан підготовки України загалом, та кожного міста окремо до проведення чемпіонату з футболу 2012 року. У ході першої частини наради мерів міст було ознайомлено з проектом реконструкції НСК "Олімпійський".

Як повідомив Міністр у справах сім"ї, молоді та спорту Юрій Павленко, графік будівельних робіт виконується в повному обсязі, будівництво проходить без будь-яких затримок і збоїв, триває стабільне фінансування цього проекту.

Після огляду столичного стадіону нарада продовжиться у приміщенні Київської міської адміністрації. Планується, що учасники зустрічі обговорять реальний стан виконання рекомендацій Виконкому УЄФА та розглянуть питання підготовки українських аеропортів. Крім того, керівники міст, що прийматимуть Євро-2012, поділяться своїм досвідом щодо втілення міських планів мобільності.

Чемпіон

Зараз ви читаєте новину «"Фінал Євро-2012 буде проведено в Києві" - Васюник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі