четвер, 27 грудня 2007 15:30

"До дванадцятого раунду він не дотягне"

Український боксер, шестикратний чемпіон світу Володимир Сидоренко поділився прогнозами на майбутній захист чемпіонського поясу WBA в категорії до 53,5 кг проти японця  Нобуто Ікехари, який відбудеться 10 січня в Осаці.

- Ви розглядаєте бій з Нобуто Ікехара як сходинку до об"єднання в одних руках двох поясів?
- Саме так! Є навіть задумка заволодіти поясом IBF, яким зараз володіє боксер з Гани Джозеф Агбеко, котрий живе в Америці. Мені вже доводилося зустрічатися з ним на професійному рингу. Три роки тому в німецькому Любеку мені вдалося перемогти його, відстоявши титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBA.

- Як ваші шанувальники, так і експерти вважають, що для вас це буде важкий бій. Він відбудеться на території cупepника, а японське суддівство, м"яко кажучи, вважається дуже специфічним. Місцева преса запевняє, що "Нобуто в своїй першій спробі захопити світову корону буде безжальним".
- Небезпека програти є завжди, тим більше на чужому рингу. Тому я настроєний виграти переконливо, щоб потім ні в кого не виникало сумнівів.

- Як іде підготовка до бою і хто ваші спарринг-партнери?
- Все йде непогано. Не дивлячись на різдвяні канікули в Європі, я не припиняв тренування навіть на свята. Останній тиждень в Німеччині у мене по-справжньому ударний.  До Різдва моїми спарринг-партнерами були два боксери: венесуелець і вірменин з Бельгії. Вони були спеціально підібрані за стилем боксування Набуто Ікехара. Під час свят їх замінили німецькі боксери.

- Японці надають великого значення психологічному настрою і максимальній концентрації енергії перед поєдинком. На чемпіонаті світу в Країні Сонця що сходить за місяць до боїв місцевих боксерів просто замкнули на закритій тренувальній базі і заборонили будь-які контакти з дружинами і подругами. Вважаєте, що такі обмеження допомагають?
- Надстрогого режиму я не дотримуюсь, впевнений в собі і не збираюся нікого боятися. Все повинно бути в міру. Звичайно, проводити всю ніч на дискотеці або засиджуватися допізна в ресторані перед боєм не варто, але дотримуватися стандартного режиму - вчасно лягати спати, не розслаблятися, тримати себе у формі - дуже важливо.

- Ваш майбутній суперник Ікехара сказав: "Сидоренко і я за стилем - агресивні боксери  Тому мій стиль в цьому бою буде схожий на стиль суперника. Бій буде чесним і справедливим, де програє той, хто вповільниться. У цьому бою я докладу всіх сил, щоб йти вперед до повної перемоги, в пошуку нокауту". Що ви відповісте на цей виклик?
- Я не вважаю цього боксера нокаутером або дуже агресивним. Може, перші раунди він і спробує атакувати, але більше не витримає.

- І які ваші прогнози на бій з Нобуто?
- До дванадцятого раунду він не дотягне...


СПОРТ.соm.ua
Зараз ви читаєте новину «"До дванадцятого раунду він не дотягне"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі