вівторок, 15 липня 2008 09:55

"Для нас принципово важливо перемогти "Шахтар"

Напередодні матчу за Суперкубок України головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін заявив, що його підопічні мають намір узяти реванш у донецького "Шахтаря", якому в минулому сезоні поступилися чемпіонським титулом і Кубком країни.

- Зараз для нас принципово важливо перемогти такого суперника, як "Шахтар", - признався наставник киян.

Починати сезон "динамівцям" доводиться без травмованих півзахисників Карлоса Корреа і Олега Гусєва. Відновлення останнього, одного з ключових гравців національної збірної, йде з випередженням графіка.

- Гусєв здатний діяти на багатьох позиціях, що примушує мене чекати його одужання з особливим нетерпінням, - сказав Сьомін.

- У нас команда з великими традиціями, перед нею в кожній грі стоять максимальні завдання, - зазначив в інтерв"ю офіційному сайту УЄФА 33-річний голкіпер "Динамо" Олександр Шовковський. - Думати і говорити можна що завгодно, але на поле ми завжди виходимо з єдиною думкою - перемогти.

Підготовка столичної команди до нового сезону практично завершена.

- Новачки вже повністю вписалися в колектив, значно підсиливши команду, - підвів підсумок учбово-тренувального збору, який завершився у передмісті Зальцбурга, в рамках якого команда зіграла п"ять контрольних матчів, Юрій Сьомін. - Два завершальні тижні збору ми працювали без вихідних, проводячи матчі на тлі великих навантажень. Їх результати поки не мають особливого значення, адже найголовніше, що наші футболісти обійшлися без ушкоджень. З цими гравцями можна вирішувати великі завдання. Тому наша мета - вигравши чемпіонат і Кубок країни, гідно виступити в Європі.

Матч між "Динамо" і "Шахтарем" відбудеться сьогодні в Полтаві.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «"Для нас принципово важливо перемогти "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі