субота, 14 квітня 2007 20:31

"Динамо" здобуває важку перемогу в Маріуполі

"Динамо", як і "Шахтар" теж здобуло перемогу. Як і донеччанам, далась вона дуже нелегко.

Після першого тайму, здавалося, вся боротьба в цьому матчі закінчилась. "Динамівці" забили двічі, на що аргументів у "Іллічівця" не знайшлось.

Перший гол забив бразильський захисник "Динамо" Родріго – після розіграшу четвертого поспіль кутового він таки переправив м"яч в сітку на 16 хвилині матчу.

Під завісу першого тайму гол на свій рахунок записав Несмачний. Андрій вийшов сам на сам з Шуховцевим , його удар зрикошетив від Олефіра й влетів в сітку воріт.

Але "Іллічівець" знайшов в собі сили відігратись. Обидва голи команда провела з дальньої відстані. Спочатку Цихмейструк красиво поклав м"яч в дев"ятку, а потім Шовковський не виручив "Динамо" після удару Краснопьорова.

Після цього почався відкритий футбол, і як виявилося, більше сил залишилось у киян. Фортуна посміхнулась їм лише на першій доданій арбітром хвилині. Свій другий гол у матчі провів Родріго.

Відстань між "Динамо" та "Шахтарем" залишилась такою ж - 2 очки.


Іллічівець - Динамо 2:3 (0:2)

14 березня. Маріуполь.

Арбітр: Мосейчук (Чернівці)

"Іллічівець": Шуховцев, Бояринцев, Олефір, Краснопьоров, Кулаков, Малигін (Скоба, 86), Єсін, Мазуренко, Конюшенко (Акобян Арам, 46), Цихмейструк, Кривошеєнко (Акобян Ара, 67)

Головний тренер: Іван Балан

"Динамо": Шовковський, Несмачний, Ващук, Родріго, Гіоане (Чернат, 68), Корреа (Клебер, 62), Ротань (Фаркаш, 80), Михалик, Гусєв, Юссуф, Шацьких

Головний тренер: Олександр Дем"яненко

Голи: Родріго (16, 90+1), Несмачний (45), Цихмейструк (46), Краснопьоров (55)

Попередження: Юссуф (38), Шуховцев (90), Шовковський (90+4)




Зараз ви читаєте новину «"Динамо" здобуває важку перемогу в Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі