пʼятниця, 06 квітня 2007 21:44

"Динамо" втрачає два очки. Тепер слово за "Шахтарем"

Напевно мало хто очікував, що донецький "Металург" зможе в Києві взяти два очки у грі з лідером чемпіонату - "Динамо". Два-три пропущені м"ячі за гру - це для дружини Ко Адріансе вже стало нормою. Тому що, футболістам "Металурга" вдалось залишити ворота в недоторканності - справжня несподіванка. До того ж, гості могли, навіть, перемогти, але не змогли скористатися декількома слушними нагодами. Оборона "Динамо" знову зіграла з помилками, до яких прихильники команди, в останній час, вже звикли...

"Динамо", на правах господаря, з перших хвилин заволоділо ініціативою, але з небезпечними ударами Шацьких та Реброва (двічі) голкіпер "Металурга" Воробйов справився блискуче. На 31-й хвилині гості втратили супернагоду відкрити рахунок - Зезе вийшов сам на сам з Шовковським, але голкіпер киян зумів відбити м"яч ногою. В кінцівці тайму Сашо парирував складний удар зі штрафного в виконанні Бусаіді.

В другій половині гри ситуація на полі не змінилась - господарі контролювали м"яч, а гості відповідали гострими контратаками. В одній з них Окодува відтіснив Мандзюка і пробив по воротах - "Динамо" виручила стійка.

Десь хвилини з шістдесятої гра в атаці у підопічних Анатолія Демьяненко відверто розладилась. Не допомогла і серія замін - дії команди вони явно не підсилили. Футболісти "Металурга" до фінального свистка грека Вассараса змогли грамотно зіграти в обороні і цілком заслужено поїхали додому у доброму гуморі.

Таким чином, "Динамо" дома втратило два очки, яких в кінці чемпіонату може не вистачити для завоювання золотих медалей. Тепер слово за головним переслідувачем, донецьким "Шахтарем", який завтра, 7 квітня, прийматиме полтавську "Ворсклу".

"Динамо" - "Металург" Д - 0:0

6 квітня. Київ. Стадіон "Динамо".

Суддя: Кірос Вассарас (Греція).

"Динамо": Шовковський, Несмачний, Ващук, Гіоане (Чернат, 78), Михалик, Гусєв, Мандзюк, Ребров, Шацьких, Корреа (Ротань, 59), Мілевський (Маркович, 60)

Головний тренер Анатолій Демьяненко

"Металург" Д: Воробйов, Бечири, Чечер, Бусаіді, Незирі, Де Соуза, Глад, Міту, Прийомов (Косирін, 83), Окодува (Мендоса, 90+1), Зезе.

Головний тренер Ко Адріансе.

Попередження: Несмачний (8), Окодува (16), Михалик (51), Ващук (58), Чечер (77), Бусаіді (87), Ротань (89).





Зараз ви читаєте новину «"Динамо" втрачає два очки. Тепер слово за "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі