неділя, 26 вересня 2010 18:28

"Динамо" Вороніна пропустило три м"ячі

"Динамо" Вороніна пропустило три м"ячі
Московське "Динамо" зазнало другої поразки поспіль у чемпіонаті Росії з футболу, програвши на своєму полі нальчикському "Спартаку".

Зустріч в неділю закінчилася з рахунком 3:0 на користь нальчан. Автором усіх трьох голів став форвард гостей Володимир Дядюн.

Перший м"яч 22-річний нападаючий забив на 31-й хвилині. Казбек Гетерієв віддав несильно передачу низом з правого флангу, всі захисники біло-блакитних проводили м"яч поглядом, Дядюн вискочив з-за спин захисників і з меж воротарського майданчика відправив м"яч у ворота.

Вдруге форвард відзначився на 5-й хвилині другого тайму. Той же Гетерієв навісив зі штрафного майданчика на дальню штангу, динамівці залишили одного Рікарду Жезуса, який несильно пробив у нижній кут, але влучив у штангу. Володимир Габулов зафіксувати м"яч не зумів, що дозволило Дядюну заштовхати його у ворота.

На 89-й хвилині "Динамо" пропустило контратаку нальчан. Давид Сірадзе завдав удару з меж штрафного майданчика, Габулов його парирував, але Дядюн знову виявився першим на добиванні і з двох спроб оформив хет-трик.

"Спартак" набрав 36 очок і вийшов на чисте четверте місце, команда Міодрага Божовіча залишилася на 10-й позиції з 26 очками.
За матеріалами РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «"Динамо" Вороніна пропустило три м"ячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі