середа, 05 листопада 2008 16:14

"Динамо" виграло турнір ім. Валерія Лобановського

У Нью-Йорку завершився турнір, присвячений пам"яті Валерія Лобановського. Традиційне змагання, організатором якого виступає Асоціація ветеранів спорту США (президент Рафаїл Городецький, виконавчий директор Едуард Лучин), проводилося вшосте. Президентом турніру є легендарний капітан "Динамо" (Київ) 60-х років Віктор Каневський.

- Цього року в турнірі брали участь чотири команди ветеранів – "Динамо" (Лос-Анджелес), "Динамо" (Нью-Джерсі), "Карпати-International" (Нью-Йорк) і "Леви Чикаго", - розповів Лучин. – Перше місце посіли лос-анжелесці, які обіграли по пенальті одноклубників з Нью-Джерсі, третіми фінішували "Карпати-International", які взяли гору над "Левами".

Вперше в історії Меморіала Лобановського проводився турнір серед молодіжних команд, в якому змагалися нью-йоркські "Чорноморець", ZHL і "Карпати-International". Матчі проводилися за коловою системою, що визначила двох останніх як суперників у вирішальному поєдинку. У ньому з рахунком 2:0 перемогли "інтернаціоналісти", які здобули Кубок Валерія Лобановського.

Прикрасою турніру став матч між зірками ветеранів Америки і київського "Динамо". Гра, яка складалася з двох таймів по 35 хвилин, проходила у впертій, цікавій боротьбі і завершилася важкою перемогою динамівців – 2:0.

У складі киян відзначилися Віктор Хлус, який у середині другого тайму ударом головою відправив м"яча в сітку воріт американців, і Олег Саленко, який реалізував пенальті за хвилину до фінального свистка. У складі динамівців виступали зірки футболу минулих десятиліть: Андрій Ковтун Сергій Кузнецов, Юрій Дмитрулін, Віталій Косовський, Андрій Анненков, Віктор Хлус, Сергій Коновалов, Олег Саленко, Віктор Насташевський та інші.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" виграло турнір ім. Валерія Лобановського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі