субота, 17 березня 2007 19:51

"Динамо" розгромило "Зорю"

Протягом першого тайму матчу у Києві "Динамо" мало беззаперечну ігрову і територіальну перевагу над "Зорею". Гостям лише зрідка вдавалося перейти центр поля. Однак кияни змарнували безліч гольових моментів. Лише раз, на 28-й хвилині, Шацьких зміг пробити Нікітіна.

Другий тайм теж розпочався за переваги "динамівців". "Зоря" змогла заволодіти на певний час ініціативою, та до взяття воріт і навіть до серйозних ударів це не привело.

Натомість на 73-й хвилині на полі з"явився Артем Мілевський, а уже за хвилину зміг розписатися у воротах луганчан. Після прострілу Шацьких Нікітін вибив м"яч, але знову на Максима. Той швидко навісив у центр і Мілевський головою вразив пусті ворота.

За три хвилини третій гол у зустрічі забив Ребров після навісу з лівого флангу Юссуфа. На 87-й хвилині Шацьких асистував Гіоане.

"Зоря" могла забити гол престижу на 90-й хвилині. Але після удару Зеленбаби м"яч влучив у хрестовину воріт.

Та кінцівка матчу все ж залишилася за киянами. Чудові можливості збільшити рахунок мали Ребров і Корреа, однак не реалізували їх.

"Динамо" - "Зоря" - 4:0 (1:0)

17 березня. Київ. Стадіон "Динамо" ім. В. Лобановського

Суддя: Євген Геренда (Івано-Франківськ)

"Динамо": Шовковський, Ребров, Корреа, Клебер (Мілевський, 73), Шацьких, Михалик, Гусєв (Аладашвілі, 80), Несмачний, Ващук, Мандзюк, Юссуф(Гіоане, 78)

Головний тренер: Анатолій Дем"яненко

"Зоря":Нікітін, Поклонський, Каменюка (Попович, 56), Дуньїч, Буневчевіч, Д.Оніщенко, Кормільцев (Голоперов, 60), Зеленбаба, Храмцов, Савін (Арістахов, 77), Челідзе

Головний тренер: Олександр Косевич

Голи: Шацьких (28), Мілевський (74), Ребров (77), Гіоане (87)

Попередження: Кормільцев (57)

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" розгромило "Зорю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі