пʼятниця, 26 грудня 2008 17:25

"Динамо" потішило дітей з вадами новорічними подарунками (ФОТО)

Перемоги, яких досягнуло київське "Динамо" у 2008 році, стали можливі і завдяки підтримці суспільства, його очікувань і бажань бачити клуб успішним. Тому в київському "Динамо" вважають моральним обов"язком і вираженням соціальної відповідальності - здійснювати підтримку дітей, які потребують особливої уваги.

У середу, 24 грудня, о 13:00 в актовому залі загально-освітньої школи-інтернат N18 (адреса: бульвар Перова, 23, тел. 542 46 06) відбулася передноворічна зустріч президента ФК "Динамо" (Київ) Ігоря Суркіса з вихованцями і педагогічним колективом.


"На сьогодні тут навчають 225 учнів, які потребують спеціальних умов для розвитку мови і мови жестів, оволодіння науками, одержання трудової підготовки. Вже упродовж 32 років наш навчальний заклад дає путівку у життя особам з вадами слуху. Важко описати ту радість, з якою сприйняли наші діти новорічні подарунки від київського "Динамо", - зазначив Микола Гриценко, директор школи-інтернат N18.

Після розмови з ним Ігор Суркіс дізнався про проблему нестачі нових слухових апаратів. Рішення було ухвалено негайно: Ігор Михайлович ще до Нового року проплатить рахунки і забезпечить слуховими апаратами усіх виховаців інтернату (вартість одного сягає до 600 доларів у залежності від індивідуальних особливостей дитини).

А ще - вихованці цієї школи беруть участь у чемпіонатах України і міжнародних змаганнях, де мають певні успіхи, але насамперед вражають їхні перемоги передусім над собою.

Тож слова підтримки, сувеніри, солодощі, книги, слухові апарати чи фірмові м"ячі, фірмова форма для футбольної команди за зразком першої команди "Динамо" – це те, що робить щасливими цих дітей.

Нагадаємо, упродовж грудня-січня триває благочинна акція, що охопить понад 5 тисяч дітей, і стверджує "Ми – разом!" в рамках соціальної програми "Динамо" – дітям!". Зокрема, у 2009 році столичний клуб планує екіпірувати футбольні команди усіх шкіл-інтернатів Києва.

22 грудня Ігор Суркіс відвідав школу-інтернат N14. Зазирнувши і в кімнати, де проживають діти, Ігор Михайлович здивувався, що там немає телевізорів, і розпорядився привести 54 штуки. – Я була здивована і приємно вражена, коли через годину після візиту президента "Динамо" розвантажували коробки з телевізорами на порозі школи. Ігор Суркіс – людина слова, - відзначила Тамара Манько, директор школи-інтернат N14. Також діти отримали в подарунок 100 сезонних абонементів на стадіон "Динамо", а двоє найкращих учнів закладу зможуть поїхати з киянами на виїзний матч єврокубків.

Упродовж року для дітлахів із спеціалізованих шкіл будуть організовані майстер-класи гравців "Динамо" та відкриті тренування, екскурсії до клубного музею, на стадіон "Динамо" ім. Валерія Лобановського та на навчально-тренувальну базу "Динамо" в Конча-Заспу. Більше того, для цих дітей та юнаків під патронатом ФК "Динамо" Київ у 2009 році буде організований і проведений футбольний турнір.


У п"ятницю, 26 грудня, о 12:00 в конференц-залі ФК "Динамо" Київ (Грушевського, 3) відбулася традиційна зустріч динамівців і дітей, які постраждали від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Прес-служба ФК "Динамо" Київ

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" потішило дітей з вадами новорічними подарунками (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі