середа, 08 жовтня 2008 08:36

"Динамо" підписало капітана "Олкома"

На початку жовтня п"ятирічний контракт з "Динамо" підписав нападаючий мелітопольського "Олкома" Костянтин Дудченко. До закінчення осінньої частини сезону 22-річний футболіст продовжить виступати в другій лізі за "Олком", після чого прибуде в розпорядження "Динамо".

Тренер мелітополців Олександр Клешня розповів про футболіста.

- Серед сильних сторін Кості можу відзначити високу дистанційну швидкість. Із стартовою у нього справи трохи гірші. Крім того, він здорово грає головою, володіє добре поставленим ударом з обох ніг, що є дуже важливим компонентом для футболіста рівня вищого дивізіону. Але Кості ще є над чим працювати. Це стосується, зокрема, дриблінга, який у нього слабкий. В цілому, нападаючий фізично сильний. Згідно чуток ним цікавився запорізький "Металург", "Ворскла", "Дніпро" та "Іллічівець". Про те, наскільки ці пропозиції були реальними, може сказати тільки керівництво команди.

Досьє
Костянтин Дудченко
Народився 8 липня 1986 року в Мелітополі (Запорізька область)
Зростання 194 см.
Вага 86 кг
Вчився грати у футбол в дитячо-юнацькій школі ФК "Мелітополь". З 1999 року виступав за команди цього клубу в чемпіонаті Запорізької області і ДЮФЛ України.
У "Олкомі" з 2005 року зіграв 76 матчів, забив 12 м"ячів.
Виступав на позиціях центрального захисника і центрального півзахисника. З сезону 2008/2009 - нападаючий. Капітан команди.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" підписало капітана "Олкома"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі